Τσίπρας – Πολάκης μαζί σε ταβέρνα στην Κρήτη [pic]

783

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του θα περνούσαν τις ημέρες του Πάσχα στην Κρήτη άρχισαν να… πέφτουν τα στοιχήματα όχι για το αν αλλά για το πότε θα συναντηθεί με τον Παύλο Πολάκη.

Ο πρωθυπουργός δεν έχει κρύψει ποτέ την καλή σχέση του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Όταν μάλιστα πολλοί, ακόμη και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης (όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος) ή του ΣΥΡΙΖΑ (όπως ο Νίκος Φίλης), βρέθηκαν απέναντι στον Παύλο Πολάκη για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που πήγε στη Βουλή για να στηρίξει τον υπουργό του.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στην Κρήτη για τις μέρες του Πάσχα ήταν, κατά πολλούς, μια ακόμη κίνηση στήριξης στον Παύλο Πολάκη. Το βράδυ της Τρίτης (30.04.2019) ήρθε στο φως μια φωτογραφία από τη «συνάντηση» αυτή. Μια συνάντηση σε χαλαρό κλίμα, σε ένα παραθαλάσσιο ταβερνάκι. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται στη μια πλευρά του τραπεζιού, με βερμούδα, κοντομάνικο μπλουζάκι, γυαλιά ηλίου και καπέλο. Στην άλλη πλευρά, απέναντί του, είναι ο Παύλος Πολάκης.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κίνα, το Μεγάλο Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, όπου τον περίμεναν ήδη από τη Μεγάλη Εβδομάδα η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και οι δυο γιοί τους. Η οικογένεια Τσίπρα κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Πολύζος» στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου. Μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά είναι το χωριό Αργουλές Σφακίων, απ’ όπου κατάγεται ο Παύλος Πολάκης.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης αποφάσισαν να συναντηθούν και να γευματίσουν σε παραλιακή ταβέρνα. Άλλωστε η επόμενη… συνάντησή τους ίσως γίνει στη Βουλή, αν τελικά η Νέα Δημοκρατία κάνει πράξη την προαναγγελία Μητσοτάκη και καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Μια πρόταση που ο Αλέξης Τσίπρας έχει «υποσχεθεί» να μετατρέψει στη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πηγή: newsit.gr