Περιφερειακές εκλογές 2019: Τον συνδυασμό του κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο Τζιτζικώστας

733

Περιφερειακές εκλογές 2019: Το πλήρες ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε επισήμως σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής του συνδυασμού, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, 109. Η ανανέωση σε σχέση με το συνδυασμό του 2014 έχει φτάσει στο 73%. Το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων είναι 41,3% και ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι 47 χρόνια.

Μετά την κατάθεση του συνδυασμού, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε: «Κατέθεσα σήμερα στο Πρωτοδικείο τον πλήρη συνδυασμό της περιφερειακής παράταξης ‘Αλληλεγγύη’, με τον οποίο θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στις 26 Μαΐου. Πρόκειται για έναν συνδυασμό με πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο και τους συμπολίτες μας. Μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, που συνδυάζει την εμπειρία με τις νέες ιδέες. Άνθρωποι, που προέρχονται από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής της Κεντρικής Μακεδονίας. Η “Αλληλεγγύη” είναι μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη. Μια ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, μοιράζονται όμως ένα κοινό στόχο: να δυναμώσουμε τη Μακεδονία. Ευχαριστώ και τους 109 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την αποφασιστικότητά τους να δώσουμε τη μάχη για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το σημαντικό έργο που κάνουμε αυτά τα χρόνια. Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και τη δύναμη να τους υπηρετήσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Όλοι οι πολίτες στις 26 Μαΐου παίρνουμε τη μεγάλη απόφαση: να δυναμώσουμε τη Μακεδονία».

Ο κ. Τζιτζικώστας μετά την κατάθεση του συνδυασμού συνομίλησε με εργαζόμενους στα Δικαστήρια, τους επικεφαλής του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019