Η ΝΔ απέρριψε το νέο αίτημα του Τσίπρα για debate

790

Ραντεβού στη Βουλή για τη συζήτηση της πρότασης μομφής κατά του Παύλου Πολάκη, δίνει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας στην επιστολή της Ράνιας Σβίγκου για τη διενέργεια debate.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στην επιστολή-πρόσκληση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγκου για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητή κ. Σβίγκου, όπως προφανώς γνωρίζετε, στο επαναλαμβανόμενο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη για τη χυδαία επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Επιπλέον, και η ίδια η επιλογή του κ. Τσίπρα να μετατρέψει προεκλογικά την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του, φοβούμενος την αποδοκιμασία του κ. Πολάκη ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκ των πραγμάτων προσδίδει στην εν λόγω κοινοβουλευτική συζήτηση το χαρακτήρα ενός τριήμερου ντιμπέιτ. Και μάλιστα εφ όλης της ύλης».

Μάλιστα η Σοφία Ζαχαράκη καλεί τη Ράνια Σβίγκου «εφόσον το επιθυμείτε, να το παρακολουθήσουμε μαζί από τα θεωρεία της Βουλής».