Γεωργιάδης: Ο Νίκος Παππάς τούς εξέθεσε – Η Κωνσταντοπούλου είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω δει στη ζωή

9

Το δίλημμα των ευρωεκλογών έθεσε ο υπουργός Υγείας λέγοντας πως είναι Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκη, Κωνσταντοπούλου και Κασσελάκη. 

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης χρησιμοποίησαν το δημοσίευμα του Βήματος και τον πόνο των γονέων για πολιτικούς λόγους και ως προκάλυμμα καπνού, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ACTION24 αναφερθείς στην πρόταση δυσπιστίας για την τραγωδία των Τεμπών.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά, είπε ότι εξέθεσε τα κόμματα ανεπανόρθωτα και δείχνει και στον ελληνικό λαό ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι ένα πράγμα και ο Μητσοτάκης είναι απέναντι σε όλους αυτούς. Δηλαδή, Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Κασσελάκης είναι ένα πράγμα πια, επεξήγησε.

Καυστικός ήταν ο υπουργός για το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Ενώ είναι λαμπερός, από πολιτική δεν καταλαβαίνει και πολλά πράγματα, επισήμανε.

Έκρινε πως ο μεγάλος χαμένος από την πρόταση δυσπιστίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ο Κασσελάκης αναγνώρισε ντε φάκτο ως αρχηγό τον Ανδρουλάκη. Είναι κορυφαίο πολιτικό σφάλμα του κ. Κασσελάκη, σημείωσε.

Πιο σκληρός ήταν ο κ. Γεωργιάδης για την κ. Κωνσταντοπούλου. «Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω δει στη ζωή μου» είπε.


Πηγή