Δύο νέες γυναίκες, η Σοφία Ζωϊτάκη και η Δέσποινα Τασιοπούλου υποψήφιες με τον Γιώργο Καραμέρο

825

Η Σοφία – Γεωργία Ζωϊτάκη και η Δέσποινα Τασιοπούλου ενισχύουν με τις δυνάμεις τους τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο. Με την ανακοίνωση των νέων υποψηφιοτήτων ο επικεφαλής του συνδυασμού δήλωσε: «# Ενωμένο Μαρούσι ισχυρό, με δύο ακόμη δυναμικές Μαρουσιώτισσες. Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου που θα φέρουν την αλλαγή που χρειάζεται το Μαρούσι. Στην πορεία μας θα έχουμε την ουσιαστική συμμετοχή της Σοφίας και της Δέσποινας. Είναι νέοι άνθρωποι με διάθεση και ικανότητες να βοηθήσουν τον τόπο μας».

Από την πλευρά τους οι νέες υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:

Σοφία – Γεωργία Ζωϊτάκη: «Συντάσσομαι με το #Ενωμένο Μαρούσι και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο γιατί είναι ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που στοχεύει στα προβλήματα της καθημερινότητας με νέους ανθρώπους, δραστήριους, με γνώσεις και όραμα για έναν καλύτερο Δήμο δίπλα στον πολίτη».

Δέσποινα Τασιοπούλου: «Το # Ενωμένο Μαρούσι συγκεντρώνει όλα τα προαπαιτούμενα για έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει με τις γνώσεις, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό του στα κοινά της πόλης. Αλλαγή με νέους ανθρώπους είναι αυτό που έχει σήμερα ανάγκη το Μαρούσι και στην προσπάθεια αυτή θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε».

Η Σοφία – Γεωργία Ζωιτάκη, είναι Ψυχολόγος Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με εθελοντική δράση στην Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ). Γεννήθηκε και κατοικεί στις Εργατικές Κατοικίες Αμαρουσίου και είναι Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος». Η Δέσποινα Τασιοπούλου, ζει από το 1980 στο Μαρούσι και μεγαλώνει τα δύο της παιδιά στην περιοχή Ηπειρώτικα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Πηγή