ΣΥΡΙΖΑ: «Εκστομίζει ψέματα ο Κώστας Καραμανλής» – Αυτό είναι το έγγραφο

14

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι ο Κώστας Καραμανλής «έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα

Την απάντησή του στον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον είχαν προειδοποιήσει για θέματα ασφαλείας στους σιδηροδρόμους πριν την τραγωδία με 57 νεκρούς στα Τέμπη έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η Δώρα Αυγέρη.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κ. Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης του. Παρασυρόμενος προφανώς από την “αποθέωση” που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι ο Κώστας Καραμανλής «έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα! Ζήτησε μάλιστα στον αέρα να του φέρουν «ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα».


Πηγή