Διέρρηξαν το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ – Πήραν το λάπτοπ και έκαναν ζημιές χιλιάδων ευρώ

733

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από την επιδρομή κακοποιών στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα.

Οι δράστες γκρέμισαν ακόμη και τις πόρτες, ενώ διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Σμπαράλια, τέτοια μανία!» δηλώνει ο κ. Μπούρας στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου. Ήταν τέτοια η μανία των κακοποιών που εκτός από τις πόρτες γκρέμισαν ακόμη και τον τοίχο για να μπορέσουν να τρυπώσουν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ομόνοια.

«Όλα αυτά τα ξεκόλλησαν, μέχρι και τα πυράκια έσπασαν» είπε o κ. Μπούρας δείχνοντας τις ζημιές που προκάλεσαν οι κακοποιοί.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η επιδρομή των διαρρηκτών έγινε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Οι ζημιές σε αρκετά γραφεία είναι σημαντικές.

«Με κλοτσιές προφανώς και με τον πυροσβεστήρα» δηλώνει ένοικος της πολυκατοικίας για το πώς μπήκαν μέσα. Ο ίδιος προσθέτει ότι επειδή φοβήθηκαν μήπως ήταν ακόμη μέσα, ειδοποίησαν την αστυνομία και πήγαιναν όροφο – όροφο κάνοντας αυτοψία για το τι έχει γίνει.

«Η εγκληματικότητα, ας λένε κάποιοι, δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, να νοιώθει ο άλλος ότι υπάρχει αστυνομία δίπλα του» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Από το πολιτικό γραφείο οι δράστες άρπαξαν μερικά κέρματα και ένα laptop που περιείχε σημαντικά αρχεία του βουλευτή και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές χιλιάδων ευρώ.