Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος με το Αρμα Συνεργασίας ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Βουνάτσος

759

Ευρωεκλογές 2019: O Γιάννης Δημαράς επέλεξε τον δημοσιογράφο Αχιλλέα Βουνάτσο να εκπροσωπήσει την Λάρισα στο ευρωψηφοδέλτιο, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του συνδυασμού ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο Αχιλλέας Βουνάτσος θα είναι και ο εκπρόσωπος Τύπου.

O κ. Βουνάτσος έχει σπουδάσει οικονομικά στις ΗΠΑ. Εχει εργαστεί ως οικονομικός συντάκτης στην εφημερίδα “Τα Νέα” , στην τηλεόραση του “Alpha” παρουσιάζοντας το βραδινό δελτίο ειδήσεων, στο Mega, στον Ομιλο DPG Media, αλλά και σε άλλα έντυπα στην Ελλάδα και στην Αμερική.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δοκίμασε με μεγάλη επιτυχία και τις επιχειρηματικές του ικανότητες, αφού δημιούργησε δύο πολύ επιτυχημένα εστιατόρια στο Rehoboth Beach, τα οποία αναφέρθηκαν στις στήλες αμερικάνων εφημερίδων.

Ο Αχιλλέας Βουνάτσος είναι γιός του αείμνηστου δημοσιογράφου Τάκη Βουνάτσου, που ήταν επί χρόνια διευθυντής της εφημερίδας “Τα Νέα” στη Θεσσαλία.

Γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ συντάσσεται με τον ελληνικό λαό που επιθυμεί την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι σε επαγρύπνηση για να αποτρέψει ανάλογες μελλοντικές εθνικά μειοδοτικές συνάψεις συμφωνιών, είναι υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου σε σύστημα απλής αναλογικής χωρίς πριμοδοτήσεις και είναι έξω από αριστερές και δεξιές αναχρονιστικές πολιτικές συντεταγμένες.

Τρεις πολιτικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός δημοκρατικού πατριωτικού ευρωπαϊκού μετώπου. Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα δώσει δυναμικό παρών στις Ευρωεκλογές 2019, με στόχο να διαφυλαχθεί η εθνική ταυτότητα της Ελλάδας και να ανακτήσουν οι Έλληνες την οικονομική τους ανεξαρτησία.

Το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ δημιουργήθηκε από το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με εκπρόσωπο τον Γιάννη Δημαρά, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΕΠΟΣ) – το κίνημα που πρωτοστάτησε στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία – με εκπρόσωπο τον Μιχαήλ Πατσίκα και το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με εκπρόσωπο τον Γρηγόρη Πέτρου.

Επικεφαλής του ΑΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Δημαράς, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πηγή