Νίκος Δένδιας στο συνέδριο της ΝΔ: «Το όραμα του Καραμανλή είναι πιο επίκαιρο από ποτέ»

13

«Έχουμε μια από τις καλύτερες κοινοβουλευτικές ομάδες που είχαμε ποτέ», υπογράμμισε ο Νίκος Δένδιας από το βήμα του 15ου συνεδρίου της ΝΔ

«Είμαστε ένα κόμμα με στενή σχέση με την κοινωνία» ήταν το σαφές μήνυμα του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια από το βήμα του συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο.

Ο Νίκος Δένδιας επισήμανε πως «έχουμε μια από τις καλύτερες κοινοβουλευτικές ομάδες που είχαμε ποτέ» και συμπλήρωσε ότι «πιστεύουμε στο σύγχρονο φιλελεύθερο κοινωνικό κράτος».

«Είμαστε ένα κόμμα με στενή σχέση με την κοινωνία, με όλες τις κοινωνικές ομάδες, με όλες τις επαγγελματικές τάξεις, αλλά κυρίως με τους ανθρώπους του μόχθου, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτούς που στη ζωή δεν τους χαρίστηκε κανείς, αυτούς που παλεύουν κάθε μέρα».

Αμέσως μετά, ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε πως «δεν θα είχε επιβιώσει η ελληνική κοινωνία, κατά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης αν δεν είχε λάβει την καίρια στήριξη από την ελληνική οικογένεια. Ορμώμενος από αυτό είπε ότι «πρέπει να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Άμυνας επικαλέστηκε τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας πως «το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή για επανίδρυση του κράτους είναι πιο επίκαιρο από ποτέ». Συμπλήρωσε ότι το κράτος πρέπει να γίνει πιο ψηφιακό και ότι ο δημόσιος τομέας πρέπει να στηρίξει την εξέλιξη αυτή. «Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να αναλάβει αυτό το κολοσσιαίο σχέδιο».


Πηγή