Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τον Δήμο Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης

693

Δημοτικές εκλογές 2019: Τελικά έξι αρχηγοί παρατάξεων πέρασαν το κατώφλι του Πρωτοδικείου Αθηνών καταθέτοντας συνδυασμούς για τις εκλογές στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για τον σημερινό Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Δημήτρη Δαβάκη, τον Μανώλη Δασκαλάκη, τον Θάνο Ματόπουλο, τον Κώστα Πασακυριάκο και τη Μαρία Σίνα.

Ο συνδυασμός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου “Πόλη για να ζεις” είναι ο μόνος που εξάντλησε τον επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων, που φτάνουν τα 96 άτομα (55 άνδρες και 41 γυναίκες), με συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα τρία τοπικά συμβούλια.

Ο Δημήτρης Δαβάκης κατέρχεται με τον συνδυασμό “Κύμα Ενωμένων Πολιτών” το οποίο έχει στις λίστες του 39 άτομα για το Δημοτικό Συμβούλιο και 11 για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης με τον συνδυασμό “Νέα Πόλη Μία Πόλη” έχει τον μικρότερο συνδυασμό 33 ατόμων και κατέρχεται μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε κανένα από τα τρία τοπικά συμβούλια.

Ο Θάνος Ματόπουλος συμμετέχει με τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών που συνολικά κατεβαίνει με 57 μέλη της.

Ο Κώστας Πασακυριάκος με τη Λαϊκή Συσπείρωση συμμετέχει στις εκλογές με 62 υποψηφίους στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις τρεις δημοτικές ενότητες.

Η Μαρία Σίνα με το συνδυασμό “Δίπλα σας” επίσης θα κατέλθει στο Δημοτικό και στα τρία τοπικά συμβούλια με συνολικό αριθμό υποψηφίων 65 άτομα.

Πηγή:3vitagr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019