«Βολές» Σκυλακάκη κατά Κασσελάκη: «Έχει παντελή έλλειψη πολιτικής, είναι ξένος μέσα στο κόμμα του»

8

Μύδροι του Υπουργού Περιβάλλοντος κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, στάθηκε στα δύο θαλάσσια πάρκα που θα δημιουργηθούν στο Αιγαίο και το Ιόνιο, γεγονός το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία, μιλώντας σήμερα (19/04) στο MEGA. Παράλληλα, δεν δίστασε να σχολιάσει και τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

«Λέμε ότι θα κάνουμε δύο θαλάσσια πάρκα καθαρά για προστασία. Στην περίπτωση του Αιγαίου, πρόκειται για προστασία πουλιών κι επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές. Στην περίπτωση του Ιονίου είναι ευρύτερο.

Ως στόχος, είναι να αυξηθούν οι προστατευόμενες περιοχές του ελληνικού κράτους κατά 30% έως το 2030. Με αυτά τα δύο πάρκα, τα χωρικά μας ύδατα ξεπερνούν το όριο του 30% και έτσι, αυξάνεται πολύ σημαντικά ο χώρος. Τα πάρκα αυτά βρίσκονται στα όρια της χώρας μας. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Η απέναντι πλευρά αντέδρασε χωρίς καν να γνωρίζει τι ακριβώς κάνουμε και υπό ποιες προϋποθέσεις. Ελπίζω ότι θα πάμε πιο ήρεμα και δεν θα έχουμε προβλήματα στο μέλλον», τόνισε.

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, σημείωσε πως «εκτιμώ ότι οι εκλογές αυτές διαμορφώνουν ένα σκηνικό στο οποίο η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένα πράγματα να πει σε σχέση με την Ευρώπη».

Στη συνέχεια, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης «εξαπέλυσε» βολές κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ενώ στάθηκε και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Δεν μπορείς να αμφισβητείς τη σταθερότητα της χώρας, αν δεν έχεις κάτι να πεις. Ο κ. Κασσελάκης επιτυγχάνει κάτι μοναδικό: Να είναι άστοχος κατά σύστημα. Όποτε πυροβολεί, πετυχαίνει κάτι άλλο, που δεν στοχεύει. Δεν βλέπω κανένα ρεύμα να δημιουργείται στην κοινωνία από εκείνον. Ο κ. Κασσελάκης έχει παντελή έλλειψη πολιτικής και επίσης, είναι ξένος στο κόμμα που είναι», επεσήμανε.


Πηγή