Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας, ο οικογενειάρχης αστυνομικός που αποτάχθηκε για εκβιασμούς και η “ΜΠΑΜ”

800

Αίσθηση, έκπληξη αλλά και σπασμωδικές αντιδράσεις προκάλεσε στην Παιανία αλλά και την ανατολική Αττική γενικότερα η αποκάλυψη της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» την Κυριακή σχετικά με την υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Στάμου, πρώην αστυνομικού ο οποίος αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και εν τέλει καταδικάσθηκε κατηγορούμενος για σωρεία εκβιασμών (εδώ).

Ο Σπύρος Στάμου

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας και την αναδημοσίευση της είδησης στο eReportaz.gr και ενώ θα περιμέναμε μια ψύχραιμη απάντηση από τον κ. Στάμου ή τον εμπλεκόμενο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, προς λύπη και έκπληξη, διαπιστώσαμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος όχι μόνο προσπαθεί να παραποιήσει την αλήθεια αλλά προχωρά και σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς οι οποίοι, βέβαια, θα απαντηθούν εκεί που πρέπει.

Ο Αθανάσιος Ντζακώστας

Σε δημόσια ανακοίνωσή του στην σελίδα του Δήμου (!) στο Facebook ο κ. Στάμου -προφανώς στριμωγμένος από την αποκάλυψη του παρελθόντος του υποψηφίου του- όχι μόνο παραποιεί την αλήθεια αλλά φτάνει στο σημείο να αμφισβητεί τα επίσημα ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στην διάθεσή και αποδεικνύουν: 1) την καταδίκη του εν λόγω υποψηφίου για σωρεία εκβιασμών σε βάρος ακόμη και αλλοδαπών και 2) την απόταξή του από την ΕΛ.ΑΣ. 

Ισχυρίζεται ο κ. Στάμου ότι πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, οικογενειάρχη «με τρία παιδιά και με άμεμπτο κοινωνικό πρόσωπο & προσφορά στα κοινά του τόπου μας»! 

Δεν αντιλέμε! Μπορεί ο συγκεκριμένος να είναι ο καλύτερος πατέρας ή σύζυγος του κόσμου, ένας πραγματικός άγγελος στην γη αλλά σε ό,τι αφορά το άμπεμπτο κοινωνικό πρόσωπο οι εμπλοκές του με την Δικαιοσύνη η ηθική απαξία των αδικημάτων για τα οποία αποτάχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία άλλα λένε…

Και επειδή ίσως ο κ. Στάμου δεν είχε την ευχέρεια στην εφημερίδα να δει τα επίσημα έγγραφα τα οποία πιστοποιούν το αληθές του ρεπορτάζ, του τα παρουσιάζουμε εκ νέου με την ευχή να αντιληφθεί το σοβαρό ηθικό ολίσθημα στο οποίο έχει υποπέσει. Και κάτι τελευταίο: Όταν θα αναφέρετε στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» ακόμη και εάν δεν την κατονομάζει θα ειναι πολύ προσεκτικός. Ίσως ο ίδιος έχει μάθει να συναναστρέφεται με κάθε είδους «φυλλάδες» τις οποίες ενδεχομένως ελέγχει και γι αυτό τον ενοχλεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Περαστικά του…

Δείτε εδώ την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου.

Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα της υπόθεσης του απότακτου αστυνομικού Θανάση Ντζακώστα: