Σαμαράς: Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα – Μπακογιάννης: Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι δεν μασάμε

779

«Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος της εκδήλωσης στην οποία είχε παραστεί και κατά τη διάρκεια της οποίας, ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης (15/5/2019) σε κτήριο επί της Λεωφόρου Συγγρού

Την εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ. Συγγρού 103, διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας (με τον Κώστα Μπακογιάννη), Νικόλαος Μακρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων βγήκε από το Πάντειο και εκτόξευσε κροτίδες, πέτρες και ξύλα στο Συνεδριακό Κέντρο.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τζαμαρίες και αυτοκίνητα.

Μπακογιάννης: Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι δεν μασάμε

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης μετά την επιδρομή των κουκουλοφόρων δήλωσε: «Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι».


Πηγή