Γεροβασίλη: Κανείς δεν μπορεί να διαταράξει την ομαλή πολιτική διαδικασία στη δημοκρατία μας

735

Την απερίφραστη καταδίκη της για την επίθεση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην Εθνική Ασφαλιστική στη Λεωφόρο Συγγρού, εξέφρασε πριν από λίγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται:

«Οι επιθέσεις κατά γραφείων και εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων είναι απερίφραστα καταδικαστέες. Κανείς και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να διαταράξει την ομαλή πολιτική διαδικασία στη δημοκρατία μας».

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 19:30 όταν ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου λάμβανε χώρα εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα», την οποία διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας (με τον Κώστα Μπακογιάννη), Νικόλαος Μακρόπουλος.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Νότης Μηταράκης, του οποίου το αυτοκίνητο έσπασαν, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων βγήκε από το Πάντειο και εκτόξευσε κροτίδες, πέτρες και ξύλα στο Συνεδριακό Κέντρο.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τζαμαρίες και αυτοκίνητα.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε συλλήψεις.


Πηγή