Εγκαίνια για τo εκλογικό κέντρο της “Αθήνας Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη

814

Το «στρατηγείο» του συνδυασμού «Αθήνα ψηλά», εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα με υποψήφιο για δήμαρχο Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη. Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, απ’ όπου ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα οργανώσουν τη μάχη με ορίζοντα την κάλπη της 26ης Μαΐου, το «παρών» έδωσε σύσσωμος ο συνδυασμός. Επιπλέον ο κ. Μπακογιάννης είχε διεξοδική συζήτηση με τους υποψηφίους για τις θέσεις του συνδυασμού, αλλά και το πρόγραμμα των περιοδειών που θα ακολουθήσει.

Με την ίδια διάθεση ευφορίας και αισιοδοξίας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επικοινωνούσαν και αλληλεπιδρούσαν με όλους όσους πέρασαν από το εκλογικό κέντρο δηλώνοντας τη στήριξή τους.

Με συναισθήματα χαράς και με αίσθηση ευθύνης για την εκπροσώπηση των συμπολιτών του, ο κ. Μπακογιάννης είπε απευθυνόμενος σε αυτούς το σύνθημα του: «Η αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της αληθινής ζωής» και ζήτησε να αγωνιστούν για τη βελτίωση της ιστορικότερης πρωτεύουσας του κόσμου, της Αθήνας και να χαράξουν μαζί τα σχέδια για την επόμενη μέρα της πόλης.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Μπακογιάννη και ο κ. Ιωακείμ Καλλιβρούσης, ιδιαίτερα γνωστός για τις μάχες και τους αγώνες που έχει δώσει για την παιδεία.

Ως Πρόεδρος της «Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας», εκπροσωπεί τους γονείς 85.000 μαθητών ιδιωτικών σχολείων. Ο κ. Καλλιβρούσης έγινε ευρέως γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στην κατάργηση της επιβολής ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Είναι Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας» και μέλος του Δ.Σ. του «Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση», της “A.H.E.P.A. Hellas”, της «Ένωσης Ελλήνων Φυσικών», του «Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας».

Ρωτώντας τον για τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» και την εκτίμηση του για την επερχόμενη εκλογική μάχη, μας απάντησε: “Πιστεύω πως οι πολίτες της Αθήνας με δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιάννη μπορούν να ελπίζουν σε μια καλύτερη πόλη για όλους μας. Αθήνα ψηλά λοιπόν! Όλοι μαζί να σηκώσουμε ανάστημα”.