ΕΛΠΙΔΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η Πρωταθλήτρια ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ υποψήφια με τον Γιάννη Λαγουδάκο

249

– Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο η Ελπίδα – Μαρίνα Δημητροπούλου

Η Ελπίδα-Μαρίνα Δημητροπούλου γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1993 στο Πέραμα και κατάγεται από το Αγρίνιο.

Πολύ σύντομα, μόλις 3 ετών η Μαρίνα είχε τα πρώτα ερεθίσματα από τον αθλητικό χώρο των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα από τον μεγαλύτερό της αδερφό ο οποίος ήταν ήδη αθλητής του καράτε.

Έτσι πολύ σύντομα, το 1996, ξεκίνησε ως αθλήτρια του καράτε και συνέχισε με μια αξιόλογη πορεία.

Όμως αργότερα, η Μαρίνα είχε θέσει στόχο και όνειρο την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έτσι παίρνει την απόφαση να συνεχίσει στο Taekwondo.

Από το 2005 έως και σήμερα πήρε τις καλύτερες βάσεις δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους – προπονητές, όπως τον Κ. Μαστρογιαννάκο και τον Κ. Μπεσίρη.

Από το 2007 έως και το 2017 διατήρησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος – για 10 συνεχόμενα χρόνια – ενώ ανήκει στην Εθνική Ομάδα Taekwondo Ελλάδος.

Σε επικοινωνία μας μαζί της, μας δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή στις εκλογές:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί θέλω να προωθήσω τον αθλητισμό και στο Πέραμα διότι έχουμε πολλούς αθλητές που δεν φαίνονται στο ευρύ κοινό. Δέχτηκα πολλές προτάσεις για τη συμμετοχή μου στις εκλογές όμως επέλεξα με πλήρη βεβαιότητα τον Γιάννη Λαγουδάκο για τον στηρίξω ως Μαρίνα και να με στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια.

Θέλω να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στην περιοχή μας και εγώ μπορώ να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι καθώς κουβαλάω ήδη πολλά χρόνια στο ενεργητικό μου από τον εν λόγω χώρο. Ασχολούμαι όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε, από 3 χρονών με τον αθλητισμό και αυτόν θέλω να προωθήσω.

Προχωράμε λοιπόν δυναμικά, με ευθύνη και σύνεση για ένα καλύτερο αύριο για το Πέραμα!»

Πληροφορίες από piraeuspress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here