Καμμένος: Θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές σε εταιρείες δημοσκοπήσεων

746

«Επίθεση» από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά των εταιρειών.

Κατάθεση μηνύσεων και αγωγών σε εταιρείες δημοσκοπήσεων προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου για τις ευρωεκλογές 2019, το πρωί της Πέμπτης.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεχτήκαμε μια ισχυρή επίθεση από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων. Τις διαπερνάει μια λογική που αγγίζει τα όρια της απάτης. Θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές σε εταιρείες δημοσκοπήσεων», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε ότι παρότι και σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, οι εταιρίες προέβλεπαν αποτυχία των ΑΝ.ΕΛ. τελικά το κόμμα κέρδιζε την είσοδο σε βουλή και ευρωβουλή. Εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές «θα είμαστε όχι μόνο στην Ευρωβουλή, αλλά και πιο ισχυροί στη Βουλή».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ζήτησε μια «εθνική πολιτική» για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη «εθνικής συνεννόησης».

Αναφερθείς στην ελληνική εξωτερική πολιτική, ζήτησε «να προχωρήσουμε στην επέκταση στα 12 μίλια στις περιοχές που εμπλέκονται στην ενεργειακή πολιτική».

Ειδική αναφορά έκανε στη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι «είναι αντισυνταγματική και άκυρη». Δήλωσε πως έχει προσφύγει στον ΟΗΕ και στην UNESCO και εξέφρασε την ελπίδα πως η συμφωνία θα ανατραπεί.