Περιφερειακές Εκλογές 2019 – Πατούλης: Προχωράμε ενωμένοι με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή

741

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Ως πρώτο βήμα για μια νέα αρχή για την Αττική χαρακτήρισε ο Γιώργος Πατούλης το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε «μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Αττικής για την μεγάλη στήριξη για τη μεγάλη εμπιστοσύνη. Το μεγάλο προβάδισμα που μας έδωσαν μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει τις αναμέτρησης την επόμενη Κυριακή».

«Όμως δεν εφησυχάζουμε» είπε, συμπληρώνοντας: «την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα της αλλαγής για την περιφέρεια Αττικής, να δώσουμε λύση στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας. Για να βάλουμε τέλος στην περίοδο της απραξίας, της παρακμής της αλαζονείας. Για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά ενωμένοι για να κάνουμε περήφανους τους πολίτες της Αττικής».

«Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιούς μου για τον αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα επιδιώξω μία έντιμη συνεργασία με όλους με τους πολίτες πάντα στην πρώτη γραμμή. Προχωράμε ενωμένοι για μία νέα αρχή» κατέληξε ο Γιώργος Πατούλης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019


Πηγή