Δημοτικές εκλογές – Νίκος Χιωτάκης: Κάναμε το πρώτο βήμα για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει

709

Με δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισίας, Νίκος Χιωτάκης, συγχαίρει τους συνυποψηφίους του και καλεί τους πολίτες της πόλης να δώσουν στο επαναληπτικό γύρο της ερχόμενης Κυριακής, το μήνυμα που θα επιτρέψει στην Κηφισία να κερδίσει το μέλλον που της αξίζει.  

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Χιωτάκη

«Τη Κυριακή πάμε όλοι μαζί να +εργαστούμε για να ξανακάνουμε τα προάστια μας πράσινα, καθαρά, φωτεινά, ανθρώπινα, ασφαλή. Με τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, κάναμε σήμερα το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς για την καθαρή νίκη που μας έδωσαν στο συνδυασμό «+εργαζόμαστε για τη Πόλη της καρδιάς μας».

Θέλω πρώτα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, για τον καθαρό αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα επιδιώξω μια έντιμη , προγραμματική συνεργασία, με όλους.

Για το καλό του Δήμου μας. Βεβαίως και δεν εφησυχάζουμε. Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά τη δημιουργική δημοτική αλλαγή στο δήμο μας.

Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Για να βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας. Να ξανακάνουμε τα προάστια μας πράσινα , καθαρά , φωτεινά, ανθρώπινα, ασφαλή Να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά. Ενωμένοι. Με τους συμπολίτες μας πρωταγωνιστές».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019


Πηγή