Μπακογιάννης για επίθεση στα Πετράλωνα: «Κάλεσα τα Κουφοντινάκια για κρασί να συζητήσουμε»

717

«Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, κληθείς να σχολιάσει το χθεσινοβραδινό περιστατικό στα Άνω Πετράλωνα, όπου αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν φραστικά ενώ έτρωγε σε μια ταβέρνα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε «κουφοντινάκια» τους αντιεξουσιαστές και αποκάλυψε ότι τους «κάλεσα να τους κεράσω ένα κρασί να το συζητήσουμε».

Όπως είπε, πρόθεσή τους ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα «τους εξήγησα ότι απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία».

«Λόγο να φύγουμε δεν είχαμε, μείναμε μέχρι τέλους», είπε ο κ. Μπακογιάννης και περιέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου που βρισκόταν εκεί «ο κόσμος εξέφρασε την αγανάκτηση του. Παρέες που κάθονταν δίπλα μας, ενώ μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα πέρασε ανάμεσα μας, με καλησπέρισε, με φίλησε και μου είπε «μην ακούς, συνέχισε εσύ».

Ο κ. Μπακογιάννης συνέχισε «είναι οι ίδιοι και είναι λίγοι. Εμείς είμαστε πολλοί. Το φόβο πρέπει να τον φοβίσουμε. Έχουν μπει στα μυαλά μας, εμείς τους έχουμε αφήσει να το κάνουν».

Πηγή