Σαρίδης: H Ένωση Κεντρώων δεν ήταν δημοκρατικό κόμμα

737

Επίθεση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη εξαπέλυσε λίγο μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την Ένωση Κεντρώων, ο Γιάννης Σαρίδης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής ανέφερε ότι «η Ένωση Κεντρώων δεν ήταν ποτέ δημοκρατικό κόμμα. Ήταν το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Σαρίδη, το θέμα του ήταν ιδεολογικό. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε συζητήσει τα προβλήματα με τον Βασίλη Λεβέντη από τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ διέψευσε ότι συζητά με άλλο κόμμα.

Ερωτηθείς για το κόμμα του κ. Βελόπουλου, ο Γιάννης Σαρίδης διέψευσε τα περί συνεργασίας και περιορίστηκε να πει ότι οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί πριν από ένα χρόνο στο αεροδρόμιο και είχαν συμφωνήσει να βρεθούν, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουν συναντηθεί.

«Με κατηγορούσαν για αχάριστο την ίδια στιγμή που εγώ κρατούσα όρθιο κοινοβουλευτικά το κόμμα εις βάρος της όποιας πολιτικής μου εξέλιξης. Έκατσα μέσα για να μη φανώ εγώ ότι γκρέμιζα το κόμμα και προσπαθούσα να πείσω τον πρόεδρο ότι δεν πάμε καλά και κάτι πρέπει να αλλάξει. Αυτό που με διακρίνει είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων. Είμαι συνεπής απέναντι στη συνείδησή μου», κατέληξε ο Γιάννης Σαρίδης.

Πηγή