Μητσοτάκης: Θα πείσουμε τον κάθε συμπολίτη μας ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του

720

Περιοδεία στο Αιγάλεω πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για να στηρίξει τον κομματικό υποψήφιο Γιάννη Γκίκα ο οποίος έχει περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ενωτικός και κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος να πάνε στις κάλπες και αυτή την Κυριακή. «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, και σε αυτό θα επιμείνω μέχρι τέλους» είπε ενώ απευθυνόμενος «και στους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν στην κάλπη των ευρωεκλογών» τόνισε ότι «θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πείσουμε τον κάθε συμπολίτη μας ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του». «Θα σταθούμε με απόλυτο σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία της προηγούμενης Κυριακής, χωρίς αλαζονεία, αλλά με το ήθος και το ύφος το οποίο διέκρινε και διακρίνει πάντα αυτή τη μεγάλη παράταξη», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και πρόσθεσε «αν κερδίσαμε ακόμα ένα στοίχημα την Κυριακή που μας πέρασε, είναι ότι μπορούμε να μιλήσουμε με θετικό λόγο σε μια κουρασμένη κοινωνία η οποία είναι έτοιμη να μας ακούσει. Δεν χρειαζόμαστε κραυγές, δεν χρειαζόμαστε φωνές, δεν χρειαζόμαστε διχασμούς».

«Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έγινε ήδη την προηγούμενη Κυριακή», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Το δεύτερο μεγάλο βήμα για την πολιτική αλλαγή θα έρθει την Κυριακή που μας έρχεται εκλέγοντας τον Γιάννη Γκίκα Δήμαρχο στο Αιγάλεω, και τον Γ. Πατούλη περιφερειάρχη Αττικής». «Θέλω όλες και όλοι να κινητοποιηθείτε για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στην κάλπη των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών, για να στείλουμε και την Κυριακή που μας έρχεται ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πολιτική αλλαγή η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019


Πηγή