Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

903

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 σε όλη τη χώρα.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας.

Ανοιχτά ήταν 27.659 εκλογικά τμήματα έναντι 39.063 την περασμένη Κυριακή, δηλαδή το 71% του συνόλου.

Αποτελέσματα Δημοτικών – Περιφερειακών Εκλογών 2019: Με… ελικόπτερο ο αντιπρόσωπος

Το μοναδικό έκτακτο περιστατικό συνέβη στο Καστελόριζο όπου δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση της Ολυμπιακής από τη Ρόδο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φτάσει ο ένας δικαστικός αντιπρόσωπος.

Έτσι επιστρατεύτηκε το… ιππικό για να σώσει την κατάσταση.

Το ΓΕΕΘΑ διέθεσε στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε το δικαστικό αντιπρόσωπο προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία.

Αποτελέσματα Δημοτικών – Περιφερειακών Εκλογών 2019

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των εκλογών για τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr θα σας ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για τα εκλογικά αποτελέσματα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των υποψηφίων.

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr θα ανταποκριθεί και σε αυτή τη μάχη της ενημέρωσης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019


Πηγή