Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 2019 – Θεσσαλονίκη: «Πάγωσε» ο Ταχιάος – Πανηγυρισμοί για Ζέρβα

734

EXIT POLL 2019: Σαν «βόμβα» έσκασαν στο στρατόπεδο του του Νίκου Ταχιάου τα αποτελέσματα του exit poll για τον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Μετά από τη μεγάλη αγωνία που προηγήθηκε, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του exit poll σύμφωνα με τα οποία ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προηγείται με ποσοστό 67%, έναντι μόλις 33% του κ. Ταχιάου.

Ο κ. Ταχιάος θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου βρίσκονται η σύζυγος του, στενοί συνεργάτες και γαλάζια στελέχη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ κ. ΤΑΧΙΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ EXIT POLL:

Ανατροπή και χαμός για Ζέρβα

Στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα αναμένουν πλέον τα θετικά αυτά μηνύματα από το Exit Poll να αποτυπωθούν και στα επίσημα αποτελέσματα.

Με δυνατά χειροκροτήματα και πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκαν στο στρατηγείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα, τα αποτελέσματα από το Exit Poll για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Exit Polls της εταιρείας Interview για τις επαναληπτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει ποσοστό 67% ενώ ο συνυποψήφιός του Νίκος Ταχιάος ποσοστό 33%.

Στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα αναμένουν πλέον τα θετικά αυτά μηνύματα από το Exit Poll να αποτυπωθούν και στα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών αργότερα το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019


Πηγή