ΜέΡΑ25: Ονόματα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Βαρουφάκη – Ο Κρητικός που είπε το «ναι»

721

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσαν από κοινού ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Σοφία Σακοράφα και σε αυτό υπάρχει και μία έκπληξη.

Πρόκειται για τον γνωστό λυράρη της Κρήτης Ψαραντώνη ο οποίος είπε το πολυπόθητο «ναι» στον πρώην υπουργό Οικονομίας και μπήκε στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου.

«Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του», επεσήμανε ο κ. Ψαραντώνης στο cretapost ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο.

«Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», τόνισε σχετικά ο κ. Ψαραντώνης.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι συνολικά έξι και πρόκειται για τους:

  1. Πέπη Ρηγοπούλου
  2. Νένα Βενετσάνου
  3. Γιώργος Μανιώτης
  4. Τάκης Μίχας
  5. Λίτσα Αλεξάκη
  6. Ψαραντώνης Ξυλούρης

Τα υπόλοιπα έξι ονόματα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια.

Επιπλέον έγινε γνωστό πως υποψήφιοι βουλευτές θα είναι ο πρώην ευρωβουλευτής Κρίττων Αρσένης αλλά και ο γνωστός σκιτσογράφος και δημοσιογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης

Πηγή