Νέα πνοή στη Νέα Δημοκρατία με την υποψήφια Σταυρούλα Βουτυράκου

1053

Μια επιτυχημένη εκπαιδευτικός και επιχειρηματίας κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η Σταυρούλα Βουτυράκου με καταγωγή από τη Μάνη, αναμένεται να κατέλθει για πρώτη φορά ως υποψήφια Βουλευτής στη Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία.

Σχετική εικόνα

Το γεγονός αυτό αποσκοπεί να προβάλλει η γαλάζια παράταξη η οποία θέλει να δώσει νέα πνοή στο κόμμα με ικανούς ανθρώπους και ιδιαίτερα μορφωμένους ανθρώπους.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα της σε όλη την περιφέρεια της Β Πειραιά ενώ ο κόσμος που της ξέρει καλύτερα μιλά για μια δυναμική αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητη παρουσία.

Η Σταυρούλα Βουτυράκου είναι στενά συνδεδεμένη με την οικογένεια της και αγαπά πολύ τους γονείς της. Νοιάζεται επίσης για τον συνάνθρωπο καθώς συμμετέχει σε αρκετές φιλανθρωπικές δράσεις για τα παιδιά αλλά και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε το ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων – “Ελπίδα” και  έγινε δότρια μυελού των οστών. Προσφάτως, επισκέφτηκε επίσης το Ε Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δραπετσώνας .

Αποτέλεσμα εικόνας για βουτυρακου σταυρουλα

Το βιογραφικό της Σταυρούλας Βουτυράκου:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Σταυρούλα Βουτυράκου φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας.

Το 2010 έλαβε Πιστοποίηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Δυσλεξία.

Σχετική εικόνα

Το 2018 πραγματοποίησε το MA Inclusion and Special Educational Needs and Disability (ISEND)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το 2008 έως σήμερα παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης εμπορίου ενδυμάτων.

Επίσης, από το 2005 έως το 2015 διετέλεσε Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού στην ταξιδιωτική εταιρεία Cavo Grosso Travel.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Μιλά Άριστα την αγγλική (Proficiency of Cambridge, Proficiency of Michigan) και έχει πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.