Mητσοτάκης…made in USA: Σε αμερικανικά πρότυπα η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

730

Στα πρότυπα των προεκλογικών εκστρατειών των ΗΠΑ θα κινηθεί ο Κυριακός Μητσοτάκης έως τις 7 Ιούλιου, όπου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τη νέα κυβέρνηση της χώρας. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει ως μέθοδο επικοινωνίας ένα νέο μοντέλο…αμερικανικού τύπου αντί για τις παραδοσιακές ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των επιτελών της Πειραιώς το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μεταφερθεί από τον αρχηγό της παράταξης στους πολίτες μέσω θεματικών εκδηλώσεων, αλλά και συζητήσεων με πολίτες που θα γίνουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Όσον αφορά τώρα τις συναντήσεις που θα έχει με ομάδες πολιτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δέχεται παρατηρήσεις και θα απάντα σε τυχόν απορίες και προβληματισμούς τους για το πρόγραμμα του κόμματος του.

Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει εξειδικευτεί ανά τομείς και θα προσαρμόζεται ανάλογα με την κοινωνική, οικονομική κι ηλιακή ομάδα στην οποία θα απευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πρώτη θεματική εκδήλωση θα γίνει σήμερα (11/6) στην Πάτρα και αντικείμενο της θα είναι το τρίπτυχο «ανάπτυξη – επενδύσεις – δουλειές». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ένα κοινό 500 ατόμων μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι τοπικών και παραγωγικών φορέων, στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και μελών του κόμματος. Παράλληλα θα αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η παράταξη του σκοπεύει να βοηθήσει στην επίλυση τους.

Ταυτόχρονα θα αναφερθεί και στους ρυθμούς ανάπτυξης που επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι όπως έχει πει και ο ίδιος μπορούν να διαμορφωθούν στο 4%.

Θα τονίσει ότι βασική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι η δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας, η προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Μετά την περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (12/6) στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αναπτύξει το σχέδιο του και στο Σύνδεσμο Βιομηχάνων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνάντηση – συζήτηση με πολίτες κατά τα αμερικανικά πρότυπα.

Πηγή