Αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Γραφάκος

689

Δεν θα είναι υποψήφιος τελικά στη Β’ Αθηνών ο Εμμανουήλ Γραφάκος, όπως προ μηνών είχε ανακοινωθεί καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε πως μπορεί να προσφέρει περισσότερο από το πόστο του αναπληρωτή εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Πειραιώς, ενόψει των εκλογών ενισχύεται το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, καθώς νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Γραφάκος.

Ο κ. Γραφάκος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τραπεζική και στην διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας. Έχει υπάρξει δήμαρχος Μελισσίων και ήταν αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της ΝΔ.

Ο κ. Γραφάκος είχε ανακοινωθεί προ εξαμήνου ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β’ Αθήνας. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σημερινή του συνάντηση με τον κ. Γραφάκο, τού ζήτησε να συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από μια άλλη πιο κρίσιμη θέση.

Πηγή