ΣΥΡΙΖΑ σε Γεννηματά: Συμφωνείς με τον Καμίνη για τις παροχές και το 4ο Μνημόνιο;

688

Επίθεση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ο Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για 4ο Μνημόνιο. 

«Ο κ. Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε πως “οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας” κι ότι “είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ο μνημονίου”.

Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Γεννηματά. Για ποιες “παροχές” αλήθεια μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής; Συμμερίζεται, άραγε, τις απόψεις του κ. Καμίνη, οι οποίες ταυτίζονται με το αφήγημα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που ψάχνει άλλοθι για φέρει ξανά πίσω τις πολιτικές ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει την αντικοινωνική και σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική του;» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καμίνης ανέφερε: «Να δούμε τις παροχές κατά πόσο υπονομεύουν τα πλεονάσματα. Αν δεν πιάσουμε τα πλεονάσματα θα αυξηθεί το χρέος» και απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει 4ο μνημόνιο, το επιβεβαιώσε λέγοντας: «Ναι είναι πάρα πολύ πιθανό. Δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο».


Πηγή