Εκλογές 2019: Θερμή υποδοχή Καραμανλή στη Δυτική Θεσσαλονίκη – «Όσο είσαι εσύ μας δίνεις δύναμη»

712

Εθνικές εκλογές 2019: Βόλτα στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα (27/6/2019) ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, όπου τον υποδέχθηκαν παντού με ανοιχτές αγκάλες.

Αναλυτικότερα, ο κ. Καραμανλής πήγε το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στους Αμπελοκήπους. Εκεί, τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, όπου επισήμανε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο Σεβασμιότατος έκανε δώρο στον κ. Καραμανλή μια εικόνα της Παναγίας και δυο βιβλία, εκ των οποίων το ένα αφορά την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καραμανλής έκανε τη βόλτα του στην πλατεία Επταλόφου, όπου συνομίλησε με περαστικούς και καταστηματάρχες. «Όσο είσαι εσύ μας δίνεις δύναμη» του είπε μια γυναίκα, ενώ όσοι ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ασπαστούν.

Τρίτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Καραμανλή ήταν η πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη. Εκεί, βρέθηκαν στελέχη της ΝΔ καθώς και ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Ο κ. Καραμανλής κάθισε σε ένα καφέ μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησε με περαστικούς.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον πρώην πρωθυπουργό κάτοικοι του Ευόσμου. Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην πλατεία και χαιρέτησε τους περαστικούς. «Είσαι η ψυχή μας, θα σε ακολουθούμε πάντα» του είπαν. Ξεναγήθηκε ακόμη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο.

Στις 19:30 το απόγευμα ο κ. Καραμανλής θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Με πληροφορίες από thestival.gr


Πηγή