Γ. Μπόκα: “Ο Κ. Μητσοτάκης θα φέρει την ασφάλεια που λείπει από τη χώρα”

758

Καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό του One channel βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα.

Η κα Μπόκα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στιγμές από την πολιτική της καριέρα ως Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας και ως Νομαρχιακή Σύμβουλος κατά τα προηγούμενα έτη.

Η αγάπη για τον τόπο της είναι έκδηλη και γνωρίζει από πρώτο χέρι αυτά που χρειάζεται για να φτάσουν οι κάτοικοι στην ευημερία.

Συζητώντας με τον δημοσιογράφο της εκπομπής αμέσως μετά την μεγάλη προεκλογική της ομιλία στην Αθήνα, τόνισε πως το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας μεριμνά για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως.

Η ανεργία στους νέους όπως είπε η κα Μπόκα είναι μια μάστιγα που ταλανίζει την Αιτωλοακαρνανία. Η ίδια ως εργασιακή σύμβουλος στον ΟΑΕΔ έρχεται καθημερινά σε επαφή με το κοινό και είναι σε θέση να πει από την εμπειρία της πως το θέμα της εργασίας στον νόμο πρέπει να τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα.

Επίσης πολύ σημαντικά όπως ανέφερε η υποψήφια βουλευτής είναι μεταξύ άλλων και τα θέματα της ασφάλειας, των επενδύσεων και της ανάπτυξης αλλά και των συντάξεων για τους ηλικιωμένους πολίτες της χώρας.

Οι άνθρωποι κουράστηκαν και απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε τέλος η κα Μπόκα προτρέποντας τον κόσμο να ψηφίσει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη Ελλάδα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: