Εκλογές 2019: Ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Μωραϊτάκης στο Ε.Ε.Α

728

Εθνικές εκλογές 2019: Επίσκεψη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΑ, με τους οποίους συναντήθηκε ο κ. Μωραϊτάκης, έθεσαν θέματα που άπτονται της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας και τόνισαν την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων σε μία σειρά κομβικών θεμάτων για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπως είναι η υπερφορολόγηση, οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, η έλλειψη ρευστότητας, η συνεργασία Πολιτείας και Επιμελητηρίων καθώς και το μεγάλο πρόβλημα της ασφάλειας.

Ο κ. Μωραϊτάκης, ο οποίος προέρχεται από την ενεργή αγορά, με γνώση της μακροοικονομίας, της φορολογικής πολιτικής, της πραγματικής οικονομίας και πάντα δίπλα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ που προβλέπει -μεταξύ άλλων- μείωση της φορολογίας και στήριξη της επιχειρηματικότητας, με στόχο την αλλαγή σελίδας στην οικονομία της χώρας. Τονίζοντας την μακρά διαδρομή του, την άριστη γνώση του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι καθώς και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει στις Βρυξέλλες, δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για τη βελτίωση του επιχειρείν και για την ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ Α’ Αθηνών μετείχαν, συγκεκριμένα, από τη Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α. οι κ.κ. Ν. Γρέντζελος, Α’ Αντιπρόεδρος, Ν. Κογιουμτσής, Β’ Αντιπρόεδρος, Δ. Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας, Π. Παντελής, Οικονομικός Επόπτης, Γ. Βαφειαδάκης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων- και από το Διοικητικό Συμβούλιο οι κ.κ. Δ. Βαρδακώστας, Κλ. Δημαρχιάδης και Στ. Σαξιώνης.


Πηγή