Εκλογές 2019 – Παπαθανάσης: «Ο Τσίπρας έχει χάσει την ψυχραιμία του γιατί χάνει το παιχνίδι»

876

Εθνικές εκλογές 2019: Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Παπαθανάσης.

“Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει την ψυχραιμία του γιατί βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι. Εξελέγη υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και στη συνέχεια αποδέχθηκε ένα απαράδεκτο μνημόνιο το οποίο έφθασε σε σημείο να το θέσει σε δημοψήφισμα χωρίς όμως τελικά να λάβει υπόψη την γνώμη του ελληνικού λαού” τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής και συνεχίζει:

Προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τους συνταξιούχους από τους οποίους έχει αφαιρέσει 6 δισ. συνολικά και τους επιστρέφει ψίχουλα, δήθεν ως 13η σύνταξη. Κατάντησε τον συνταξιούχο να μην μπορεί να βγει από το σπίτι του, να μην μπορεί να στηρίξει τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ανέβασε από το 13% στο 23% τον ΦΠΑ για την εστίαση και μετά πήρε πίσω το δικό του μέτρο ως κακό. Ακόμη και τις 120 δόσεις τις έφερε με μεγάλη καθυστέρηση και αφού πρώτα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών «χτύπησαν κόκκινο».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, “Η ΝΔ – σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – στοχεύει μέσα από τη μείωση των φόρων στην προσέλκυση και στην ενεργοποίηση επενδύσεων, ελληνικών και ξένων, που θα φέρουν πολλές θέσεις δουλειάς. Η Τουρκία αυτή τη στιγμή προκαλεί. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα αδυνατεί να διαχειριστεί το θέμα της εξωτερικής πολιτικής. Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα που έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την κυριαρχία της. Αλλά χρειάζεται μια σοβαρή και σταθερή κυβέρνηση, αυτή της Νέας Δημοκρατίας”.

Πηγή