Εκλογές 2019: Γιατί πάει στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας; Όλη η αλήθεια

699

«Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», τονίζει ο πρωθυπουργός – Ένας από τους βασικούς προβληματισμούς είναι γιατί ο Τσίπρας επέλεξε σε αυτό το timing να παραxωρήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει επιβάλλει εμπάργκο από τον περασμένο Αύγουστο;

Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προκειμένου να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας είχε προειδοποιήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν εμφανιστούν στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό θα τεθούν εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος.

Επισήμως από το Μαξίμου λένε ότι η επιλογή του Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο οφείλεται στην άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δεχθεί ένα τετ α τετ ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό.

Πρακτικά, όπως «διαρρέουν» από το Μαξίμου ο Τσίπρας θα… παίξει μπάλα μέσα στο γήπεδο της Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως εξακολουθούν να ισχυρίζονται ο ΣΚΑΪ είναι φίλα προσκείμενος στο κόμμα της Πειραιώς.

Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες του newsbomb.gr, αν ο κ. Τσίπρας προκληθεί από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ θα απαντήσει σκληρά για την στάση που κράτησε το κανάλι τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε ότι το εμπάργκο επεβλήθη μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, όταν ο ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε ότι ο Τσίπρας θα πάρει κεφάλια υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων.

Τότε το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσε τον ΣΚΑΪ κάνοντας λόγο για ψευδές και κατευθυνόμενο ρεπορτάζ, αν και λίγες μέρες μετά παραιτήθηκαν τόσο ο κ. Τόσκας, όσο και οι αρχηγοί της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανάγκη να απευθυνθεί και στο κοινό της ΝΔ, στο target group που φαίνεται να έχει πειστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε τον αέρα των 9,5 μονάδων στις Ευρωεκλογές.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που τον έπεισε να σπάσει το εμπάργκο

Τι έκανε τον πρωθυπουργό να αλλάξει γνώμη μία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές;

Ο λόγος, όπως αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας γύρω στα 60, ο οποίος του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Τρίτη (02/07), με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Συγκεκριμένα o πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebookαναφέρει πως «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, “θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί”.

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, “πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…”. Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.».

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού


Πηγή