Εκλογές 2019: Η πρωτοβουλία του Κυρκυρ και οι παρουσίες στην εκδήλωσή του

752

Σε μία… ασυνήθιστη για τα προεκλογικά δεδομένα κίνηση προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Στο τέλος της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο κ. Κυριάκος κάλεσε στην σκηνή για να τους παρουσιάσει όλους τους συνυποψηφίους του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του και ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Την «ομιλία αλλιώς» όπως την “βάφτισε” ο ίδιος ο Κυριάκος Κυριάκος εμπνεόμενος από το κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα που δεν είναι άλλο από το «Η Πολιτική Αλλιώς» παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουτάρης, ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σιμος Δανιηλίδης, η Χρύσα Αράπογλου, ο Σπύρος Βούγιας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, αντιδήμαρχοι της Θεσσαλονίκης και πλήθος κομματικών στελεχών αλλά και φίλων, νέων ανθρώπων.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή