Μήνυμα ενότητας από τον Παναγιώτη Φαραντάτο

736

Είναι από εκείνες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που χαράσσονται στον νου. Κόσμος θερμός που καταχειροκροτεί και φωνάζει συνθήματα υπέρ του πολιτικού προσώπου. Λόγος μεστός, δυναμικός με θάρρος και εντιμότητα.

Ο άνθρωπος που γνωρίζει κάθε σπιθαμή του Έβρου και τα μονοπάτια του καθώς έχει δώσει σκληρή μάχη. Υπηρέτησε για την πατρίδα, έχει υλοποιήσιμο όραμα που ξεφεύγει από τις ψεύτικες υποσχέσεις των πολιτικών. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο κ. Παναγιώτη Φαραντάτο και την προεκλογική του ομιλία στο κατάμεστο από πολίτες, δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. σήμανε προσκλητήριο και έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να ενωθεί ο κόσμος του Έβρου και να δώσει την ευκαιρία στην Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσουν. Ζήτησε επίσης να στηρίξουν τον ίδιο προσωπικά, γιατί γνωρίζει κάθε γωνιά του νομού. Άλλωστε η εμπειρία και το έργο που έδειξε στην καριέρα του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ώστε ο Έβρος να είναι στο κέντρο.

Ο κ. Φαραντάτος τόνισε την μάστιγα της ανεργίας που ταλανίζει κατά κόρον τους νέους. Εκεί θέλει να δώσει βάση και στην ανάπτυξη του τόπου, την προάσπιση των θεσμών και τον εκσυγχρονισμό των δομών του Κράτους.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε για τον δημοσιονομικό εξορθολογισμό, την αναγέννηση του Έβρου και την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας με ενίσχυση της καινοτομίας στον  πρωτογενή τομέα, στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, που θα κρατήσουν τους νέους μας στην χώρα.

Η Νέα δημοκρατία ελπίζει και βλέπει το αύριο με αισιοδοξία. Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτούν ένα νέο, καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό.

Η Ελλάδα ψηφίζει για την αλλαγή, για την ευημερία.

Ο Έβρος μπροστά και τα ψέματα τελειώνουν. Ήρθε η ώρα για πράξεις ώστε να ξεφύγουμε από την αδράνεια που κατέστρεψε τον τόπο.