Εκλογές 2019: Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

644

Εκλογές 2019: Στις κάλπες από νωρίς το πρωί της Κυριακής θα αρχίσουν να προσέρχονται για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σημειώνεται ότι σε σύγκριση με τις Ευρωεκλογές τα εκλογικά τμήματα έχουν αλλάξει, όπως ισχύει και για τους υπόλοιπους πολίτες, οι οποίο μπορούν να ενημερώνονται για το πού ψηφίζουν μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναμένεται να προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού. Ο Αλέξης Τσίπρας, λίγη ώρα αργότερα θα βρεθεί στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Η Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου.O Βασίλης Λεβέντης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων.

Όσον αφορά τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και ο Κώστα Καραμανλή, ο πρώτος θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο δεύτερος στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης. Τέλος, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει για τις εθνικές εκλογές στο 2ο Δημοτικό Π. Φαλήρου και ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή