Εκλογές 2019: Πού ψηφίζω 2019 – Βρείτε το εκλογικό σας κέντρο με ένα κλικ

679

Εκλογές 2019: Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 οι πολίτες καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας Βουλής – Δείτε πού ψηφίζετε με ένα κλικ

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται η εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών για τις Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 «πού ψηφίζω 2019».

Στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου μπορεί κανείς να εισάγει τα στοιχεία του, ήτοι όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης.

Ακολούθως, η εφαρμογή εμφανίζει στον ενδιαφερόμενο σε ποιο εκλογικό κέντρο θα πρέπει να προσέλθει για να ψηφίσει.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία διεξάγεται από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα.

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις

Οι πολίτες που απαλλάσσονται από την υποχρεωτική άσκηση του εκλογικού δικαιώματος νόμιμα είναι οι κάτοικοι του εξωτερικού, όσοι έχουν υπερβεί το 70ό έτος της ηλικίας τους και μόνο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές όσοι διαμένουν την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν.

Η πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών είναι ενημερωμένη με όλες τις μεταβολές που έχουν πραγματοποιηθεί στους εκλογικούς καταλόγους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή