Εκλογές 2019 – Μπακογιάννη:  Αρχίζει μια δύσκολη, αλλά ανοδική και καλή πορεία

746

Εκλογές 2019: Στο 9ο δημοτικό σχολείο Χανίων στην περιοχή της Χαλέπας άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα. Είναι η ημέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους. Τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, τις επιλογές τους για μια Ελλάδα την οποία αξίζουμε. Εδώ στα Χανιά, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης, για τα Χανιά της προοπτικής, για τα Χανιά της ευημερίας. Εύχομαι καλή ημέρα καλή δουλειά σε όλους από αύριο, γιατί αρχίζει μια δύσκολη, αλλά ανοδική και καλή πορεία», δήλωσε η κ.Μπακογιάννη κατά την έξοδό της από το εκλογικό κέντρο.

Εκλογές 2019 LIVE BLOG: Η ώρα της μεγάλης «μάχης» έφτασε – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019.

Μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr θα σας ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων.

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.grείναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη μάχη της ενημέρωσης και για τις Εκλογές 2019.

Με το ίδιο πάθος και ζήλο, οι ρεπόρτερ και η συντακτική ομάδα θα σας μεταφέρουν με ταχύτητα όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

Σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι του Newsbomb.gr με συνεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 19:00 το Νewsbomb.gr θα μεταδώσει τα exit polls 2019 των δημοσκοπικών εταιρειών και αμέσως μετά θα σας μεταφέρουμε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης και όλο το πολιτικό παρασκήνιο.

Επίσης, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών θα μεταδίδουμε από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (08/07/2019) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή