Εκλογές 2019: Άλογα, φίδια και… γάμοι – Τα περίεργα της κάλπης (pics+vid)

711

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Τα ευτράπελα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκλογική διαδικασία.

Κάθε εκλογική αναμέτρηση έχει τα… περίεργά της. Έτσι και σήμερα, κάποιοι κατάφεραν με τις επιλογές τους να… κινήσουν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και να γίνουν είδηση.

«Καλπάζοντας» προς τις κάλπες

Όπως οι τρεις φίλοι στο Ναύπλιο που έφτασαν στο εκλογικό κέντρο καβάλα στα άλογά τους.

Οι τρεις φίλοι στο χωριό Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, έκαναν το σύνθημα για οικολογική μετακίνηση πράξη, καθώς προσήλθαν έφιπποι στις κάλπες, προκαλώντας έκπληξη και χαμόγελα στους συντοπίτες τους.

Φίδι… ταραχοποιός

Στο εκλογικό τμήμα στον Αετό Ξηρομέρου, Δήμου Ακτίου Βόνιτσας προκλήθηκε αναστάτωση το πρωί. Ένοχος; Ένα φίδι που έκανε την εμφάνισή του στο προαύλιο του τμήματος με τους κατοίκους, την εφορευτική επιτροπή και τους δικαστικούς να «παγώνουν» με τη θέα του απρόκλητου «επισκέπτη».

Το φίδι, που σύμφωνα με τοxiromeronews.blogspot.com φαίνεται να ήταν οχιά, «εξουδετερώθηκε».

«Ντου» Λουκά

Βεβαίως, η Ελένη Λουκά δεν έχασε την ευκαιρία να αιφνιδιάσει. Αυτή τη φορά την είχε στημένη στη Φώφη Γεννηματά, περιμένοντάς την έξω από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφιζε.

Ψήφος με πυραυλάκατο

Από την άλλη, στη Ρόδο επιστρατεύτηκε πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού για τη μεταφορά των ετεροδημοτών στο Καστελόριζο.

Το Υπουργείο Εσωτερικών είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση από την Παρασκευή για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων που θα ταξίδευαν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Από την εκκλησία στην κάλπη

Στη Λιβαδειά, η Κατερίνα ντύθηκε νύφη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της τον Βασίλη και αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου κατευθύνθηκε στο 3ο Γυμνάσιο προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Πολίτες εκλογείς, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τη νύφη στο εκλογικό κέντρο και την συνόδευσαν με τις απαραίτητες ευχές για βίο ανθόσπαρτο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019


Πηγή