«Σάρωσε» ο Κωστής Χατζηδάκης στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας

801

Πάνω από εβδομήντα χιλιάδες πολίτες εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Χατζηδάκης εκλέγεται πρώτος στην εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών, αφήνοντας δεύτερο τον έτερο αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και άλλα πολύ προβεβλημένα στελέχη στις επόμενες θέσεις.

Με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 97,46%, ο Κωστής Χατζηδάκης λαμβάνει 71.735 ψήφους. Δηλαδή, περίπου ένας στους δύο ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα, έβαλε σταυρό προτίμησης στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Η εκλογική επιτυχία του Κωστή Χατζηδάκη πιστώνεται μεταξύ άλλων στο ήθος του και την υπευθυνότητά του. Ως κορυφαίο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης, θα συμμετέχει αδιαμφισβήτητα στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Μάλιστα, αναμένεται να αναλάβει ένα κρίσιμο υπουργείο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το υπουργείο Ενέργειας. Σε λίγες ώρες, θα γνωρίζουμε καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (08/07/2109) ανακοινώνεται το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019


Πηγή