«Θυσίασε» τον Γιακουμάτο ο Μητσοτάκης – Προτίμησε τον Κεγκέρογλου η Φώφη

686

«Ξαφνικός» θάνατος για τον πρώην υφυπουργό Μάκη Γιακουμάτο ο οποίος δεν εκλέγεται τελικά μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει την έδρα στον Δυτικό Τομέα.

Η εναλλακτική για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήταν η Β’ Πειραιά όπου υποψήφιος είναι ο Γιάννης Τραγάκης. Μάλιστα λόγω του παρελθόντος τους κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρατούσε αυτή την έδρα. Θυμίζεται πως ο Γιάννης Τραγάκης είχε ανακοινώσει την πολιτική του αποστράτευση χρήζοντας μάλιστα ως διάδοχό του τον γιο του. Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Πειραιώς με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να στέλνει μήνυμα πως κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν δεκτό. Ο Γιάννης Τραγάκης υπαναχώρησε και εν τέλει ήταν εκείνος που για ακόμα μια φορά κατέβηκε υποψήφιος.

Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τον Βασίλη Κεγκέρογλου τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του, γεγονός που σημαίνει ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα κρατήσει την έδρα στον Νότιο Τομέα «κόβοντας» την Τόνια Αντωνίου.

Τη βουλευτική έδρα του κόμματος του στο νομό Λαρίσης καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019


Πηγή