Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της παράταξης “Αλλαγή Πορείας”

797

Στο κατάμεστο από κόσμο, “Pantazis Royal” μίλησε ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της πίτας του συνδυασμού του.  Οι δημότες έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση ενώ παράλληλα, παρόντες ήταν και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι αναφέρθηκαν στο έργο που έχει επιτευχθεί υπό την ηγεσία του Δημήτρη Καμπόσου και έδωσαν τα θερμά συγχαρητήριά τους. Χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης στην ομιλία του επισήμανε ότι «ο κόσμος επίλεξε σήμερα με την πρωτοφανή παρουσία του Δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο».

Ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Καμπόσος φανερά συγκινημένος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι παρευρισκόμενοι θέλησε να τους χαιρετίσει έναν προς έναν μιλώντας στον καθένα ξεχωριστά.

Το νέο λογότυπο

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση παρουσιάστηκε αργότερα το νέο λογότυπο της παράταξης το οποίο εστιάζει στο έργο που έχει γίνει στον δήμο Άργους Μυκηνών επί της θητείας της παράταξης Καμπόσου. Οι 6 πολύχρωμες γραμμές συμβολίζουν τους διαφορετικούς άξονες πολιτικής όπως:
Κοινωνικό έργο, πολιτισμός, αθλητισμός, υποδομές, περιβάλλον κλπ μαρτυρώντας όσα έχουν διεκπεραιωθεί μέχρι στιγμής αλλά και με αναφορές στο μέλλον.

Οι γραμμές που έχει το λογότυπο αν και ξεκινούν ατάκτως μπλεγμένες στη συνέχεια γίνονται ευθείες, ξεμπλέκουν και αποκτούν σαφή στόχευση στο μέλλον, δίνοντας την υπόσχεση πως το έργο της παράταξης Αλλαγή Πορείας θα συνεχίσει.

Η ομιλία του δημάρχου

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα καθώς και σε όσα έπονται.

«Με συγκινεί βαθύτατα το γεγονός πως ανταποκρίνεστε πάντοτε με τόση θέρμη στα καλέσματά μας. Η αγάπη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε απέναντι σε όλους εκείνους που μας χαρακτήριζαν ονειροπόλους, κάθε φορά που προαναγγείλαμε ένα έργο . Όπως εκείνο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους. Το είπαμε- και το κάναμε πράξη!»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα χωριά του Δήμου μας λέγοντας ότι « Ήδη έχουμε δρομολογήσει έργα για τα χωριά μας από άκρη σε άκρη του Δήμου μας.» Προανήγγειλε δε πληθώρα έργων σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε ένα ακόμα μεγάλο του όραμα αυτό
της δημιουργίας του Μυθολογικού Πάρκου που θα σημάνει χιλιάδες θέσεις
εργασίας και περαιτέρω ανάπτυξη για τον τόπο.

Στο τέλος της ομιλίας του, απηύθυνε μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι «Μαζί , χωρίς διχασμούς και διαιρέσεις, θα προχωρήσουμε. Γιατί Μαζί έχουμε βάλει τις βάσεις για την καθιέρωση του Δήμου Άργους Μυκηνών ως πρότυπο Δήμο. Έγιναν αρκετά αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν και θα τα δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Μαζί …. συνεχίζουμε δυναμικά την Αλλαγή Πορείας κάνοντας την Ανάπτυξη πράξη. Τα έργα μας μιλούν! Είμαι σίγουρος πως τον Μάιο θα μας δώσετε νέα εντολή να συνεχίσουμε όλα όσα μαζί ξεκινήσαμε!».

Με πληροφορίες από: argonafplia.gr