Μπακογιάννης: «Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται»

872

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με το προεδρείο του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Το σχέδιό του για την ενίσχυση του τουρισμού στην Αθήνα που θα τονώσει σημαντικά την συνολική Οικονομία της πόλης, συζήτησε σήμερα, Παρασκευή (22/02), ο Κώστας Μπακογιάννης με το Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε σε βάθος ανταλλαγή απόψεων και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής το επόμενο διάστημα.

«Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται», ήταν το βασικό μήνυμά του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη Στρατηγικού Σχεδιασμού που θα προβλέπει συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Δήμου με το βλέμμα στο 2025.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι με την συνεργασία του Δήμου μπορούν να πραγματοποιούνται στην Αθήνα ακόμα περισσότερα γεγονότα με διεθνή απήχηση. Παράλληλα μπορούν να αξιοποιηθούν χώροι του Δήμου που μένουν ανεκμετάλλευτοι.

«Μια ασφαλής και καθαρή πόλη, μια πόλη που δεν θα έχει απροσπέλαστα και κατεστραμμένα πεζοδρόμια, με το ιστορικό της κέντρο πεζοδρομημένο και με επαρκή φωτισμό παντού, θα τονώσει το διαρκώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα των τελευταίων ετών», εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Πηγή