Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Δημήτρης Καμπόσος στην τελετή ορκομωσίας

1508

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Άργους- Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αυλή του παλαιού Δημαρχείου Άργους σε κλίμα εορταστικό, ενωτικό, συναινετικό, παρουσία ιερέων, βουλευτών, άλλων δημάρχων, στρατιωτικών και απλών πολιτών.

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε, έγινε ο ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων και αργότερα υπέγραψαν το σχετικό Πρωτόκολλο. Χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους έκανε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και οι τρεις βουλευτές του νομού, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς.

Εν συνεχεία, πήρε τον λόγο ο αγαπημένος δήμαρχος των Αργείων, Δημήτρης Καμπόσος. Με λόγια που πήγασαν μέσα από την καρδιά του, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη του που για τρίτη φορά τον επέλεξε για το τιμόνι της δημαρχίας. Ο Δ. Καμπόσος έστειλε ηχηρά μηνύματα με φόντο τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, σχολίασε το νέο θεσμικό πλαίσιο, ενώ έθεσε υψηλούς στόχους για την περιοχή του. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν οι πεντάφωτοι Αυστριακοί φανοστάτες του 1930 που κοσμούν και πάλι την κεντρική πλατεία της πόλης.

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία

Κατάμεστος ο χώρος μέσα και έξω από τον χώρο του δημαρχείου στις 9 το βράδυ καθώς πολίτες από κάθε μεριά του Άργους, θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή, κατακλύζοντας την πλατεία του Αγίου Πέτρου. Πολλές φορές ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα γιατί πλέον ο Δημήτρης Καμπόσος είναι ο δικός τους άνθρωπος. Αυτό θέλησε να περάσει και με την ομιλία του. Όπως είπε ο δήμαρχος θα στέκεται πάντα δίπλα τους με αποφασιστικότητα, δύναμη και αρωγή για όσους τον χρειάζονται. Εξάλλου έχει αποδείξει και με τις προηγούμενες θητείες του ότι ξέρει να μιλάει με έργα και όχι μεγάλα λόγια.

Ο Δήμος πραγματοποίησε το όραμά των πολιτών με σχέδιο και πρόγραμμα όπως την Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, την Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος , τα δυο σχολεία σε Ίναχο &Κουτσοπόδι  ενώ ολοκληρώθηκε και το Σχέδιο Πόλεως Νοτίου Τμήματος του Σχεδίου Πόλεως Νοτίου τμήματος.

Φυσικά αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια που πραγματοποιείται σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής. Αυτό καθώς οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, βρίσκουν μια ανοιχτή αγκαλιά από τον Δήμο που τους προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια επιβίωσης όπως είναι η σίτιση αλλά και η ασφάλιση όλων των μαθητών.

Επόμενα σχέδια

Το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων ένα ακόμα έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επιλύσει προβλήματα που χρόνιζαν , με τους κατοίκους της περιοχής της Νέας Κίου να αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα της ΧΑΔΑ που είχε δημιουργηθεί στη θέση Γκριμάρια.

Σε επόμενο χρονικό διάστημα προς παράδοση θα είναι το Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο, ενώ έμφαση θα δοθεί και στην περιφέρεια του Δήμου, τα χωριά.

Επίσης το Μυθολογικό Πάρκο αποτελεί έναν μέγα στόχο που θα συντελέσει στην εξάλειψη της ανεργίας, την αναβάθμιση του τουρισμού, την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα έργα που θα ακολουθήσουν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο

To νέο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, αποτελείται από 41 δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι έχουν ως εξής:

Δήμαρχος: Καμπόσος Δημήτριος

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Μπέζας Βασίλειος (Αλέα)

Σκούφης Παναγιώτης, (Άργους)

Διολίτσης Πέτρος, (Άργους)

Μαρλαγκούτσος Πέτρος, (Άργους)

Γκαβούνος Νίκος, (Άργους)

Δελής Νίκος, (Άργους)

Παπαϊωάννου Παναγιώτης, (Άργους)

Τάγκαλης Βασίλης, (Άργους)

Μπέγκος Κώστας, (Άργους)

Σχοινοχωρίτης Παναγιώτης, (Άργους)

Τζαβέλλας Βαγγέλης, (Άργους)

Νώτης Γιάννης, (Άργους)

Γιαννακόπουλος Δημήτρης, (Άργους)

Σαρρής Γιώργος, (Άργους)

Σπυριδούλα Σπανού (Άργους)

Νταβίλης Δημήτρης (Αχλαδόκαμπος)

Δούρος Παναγιώτης, (Κουτσοπόδι)

Ρέσκος Παναγιώτης – Μάριος (Κουτσοπόδι)

Κρίγγος Δημήτρης (Λέρνα)

Οικονόμου Θεόδωρος (Λυρκεία)

Πετσέλης Χρήστος, (Μυκήνες)

Ιωάννου Ζαχαρίας (Μυκήνες)

Αθανασόπουλος Γιάννης (Νέα Κίος)

 

ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ

Χειβιδόπουλος Τάσσος, (Άργους),

Γαλάνης Γιάννης, (Άργους)

Θωμόπουλος Πέτρος, (Άργους)

Ρούσου Βαλεντίνα, (Άργους)

Αποστόλου Γεωργία Κουγιά  (Άργους),

Γκαρκάσουλας Κώστας, (Άργους)

Κούρος Λουκάς, (Άργους)

Χαρτοφύλλης Νίκος (Άργος)

Δελογιάννης Γιώργος (Μυκήνες)

Δημάκη Σοφία (Κουτσοπόδι)

Μποζιονέλος Τάσος (Λυρκεία)

Νενεκούμης Χάρης (Νέα Κίος)

 

ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Πανοβράκος Γιώργος, (Άργους),

Καρούζος Πέτρος, (Άργους)

Σκανδάλης Νίκος (Άργος)

Λυκοσκούφης Γιάννης (Λέρνα)

Κοντός Νίκος (Νέα Κίος)

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Θεοδοσίου Γιώργος (Άργος)