Ο Σκουρλέτης και οι «νταβατζήδες της αριστεράς»: Η απάντηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

127

Απάντηση σε όσους τον έχουν στοχοποιήσει, με απώτερο σκοπό «την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ» όπως ο ίδιος είπε, έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστέρας» εξηγώντας πως πρόκειται για «άτομα του ευρύτερου προοδευτικού χώρος, όπως αυτοπροσδιορίζονται, που νομίζουν ότι κατέχουν αλάθητο και δεν καταλαβαίνουν ότι στο τι κάνει ένα κόμμα ακολουθείται μια δημοκρατική διαδικασία».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha σημείωσε πως αυτοί προσπαθούν να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, σχολιάζοντας: «Προφανώς υπήρξαν απανωτά δημοσιεύματα που κορυφώθηκαν την περίοδο των διακοπών. Επιχείρησαν μέσα από στοχοποίηση την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και απαντώντας στο ερώτημα αν έχει στρέψει το βλέμμα του προς το Κέντρο, σχολίασε: «Με βάσει τον πυρήνα των ιδεών και αρχών έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια αριστερή δύναμη που ποτέ δεν προσέγγιζε την πραγματικότητα σαν ένα κόμμα-σκαντζόχοιρος, ένα κόμμα περιθωρίου χωρίς να έχει τόλμη να βγαίνει μπροστά. Μιλάμε για μία δυναμική αριστερά που επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα, μπορεί να εκφράζει μεγαλύτερο μέρος του χώρου».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here