Τα γέλια Μητσοτάκη – Πομπέο για την… ίδια γραβάτα! (pics)

640

Σε θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση Μάικ Πομπέο – Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί του Σαββάτου (05.10.2019). Οι δυο άντρες μεταξύ άλλων παρατήρησαν μάλιστα ότι φορούσαν τις ίδιες γραβάτες

Μια χαλαρή συζήτηση είχαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, πριν ξεκινήσει η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην είσοδο του Μεγάρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε να σχολιάζει τον καιρό, καθώς έδειξε τον ουρανό στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών ενώ αμέσως μετά οι δυο τους παρατήρησαν ότι είχαν κάνει την ίδια στιλιστική επιλογή. Είχαν φορέσει γαλάζια γραβάτα για τη μεταξύ τους συνάντηση.

Επίσης, ο Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε ότι η σύζυγός του που τον συνοδεύει έρχεται για 3η ή 4η φορά στη χώρα μας, ενώ ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε να επισκεφθεί το μουσείο Γουλανδρή, το οποίο εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες. «Είναι ένα πολύ όμορφο μουσείο με υπέροχη συλλογή. Είναι ένα πραγματικά όμορφο μουσείο», του είπε ο πρωθυπουργός.

«Είχα μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Πομπέο. Είναι κοινός στόχος των χωρών μας να διασφαλίσουμε την σταθερότητα στην περιοχή. Συζητήσαμε τρόπους ενίσχυσης των διμερών μας σχέσεων, αλλά και της οικονομικής συνεργασίας μας σε τομείς όπως η ενέργεια και οι μεταρρυθμίσεις για την προώθηση της ευημερίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter μετά τη συνάντηση με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.

Πηγή