Άγριος καβγάς στην ΕΡΤ: «Σκοτώθηκαν» Τζανακόπουλος και Παναγιωτόπουλος – Διεκόπη η εκπομπή

638

Σε… αρένα παραλίγο να μετατραπεί το στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης, με τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν «πυρά» εκατέρωθεν.

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές του κ. Παναγιωτόπουλου στην «ουσιαστική εξωτερική πολιτική» της κυβέρνησης ΝΔ χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση τα έδωσε όλα για την καρέκλα και πήρε ελάχιστα για τη χώρα», σημείωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

«Ντροπή» ήταν η απάντηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να συνεχίζει «για να μη βάλουμε και τις Πρέσπες».

Σε συνέχεια, ο κ. Τζανακόπουλoς μίλησε για «θέατρο» της ΝΔ, με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «σας τον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».

«Συνεχίζετε τον λαϊκισμό. Μήπως είμαστε και προδότες;» ήταν η νέα αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να λέει «θέατρο παίζατε χρόνια που ξεκινήσατε από Κνίτες και εξελιχθήκατε σε εθελόδουλους και εντολοδόχους ξένων δυνάμεων».

«Συμμαζευτείτε. Ήσασταν υπουργός σε κυβέρνηση που χρεοκοπήσατε τη χώρα» συνέχισε ο κ. Τζανακόπουλος, με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλειμμα για διαφημίσεις και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται ακόμα να λέει «καλά, δεν ντρέπεστε;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή