Οι βόμβες Γερουλάνου και οι προβληματισμοί…

715

Σε πολλά από αυτά που λέει ο Παύλος για το ΠΑΣΟΚ έχει δίκιο και δικαιούται να τα λέει αφού ας μην ξεχνάμε το ΠΑΣΟΚ δεν τον στήριξε ούτε στις δημοτικές εκλογές.

Είτε αρέσει είτε όχι ο Γερουλάνος είπε φωναχτά αυτά που ψιθυρίζουν εδώ και καιρό αρκετοί στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Όπως και να έχει οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο ΠΑΣΟΚ μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το έκτακτο συνέδριο που αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά, καθώς ομάδα στελεχών που πρόσκεινται στον πρώην υποψήφιο για το δήμο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ψήφισμα στο συνέδριο.

Ο κ. Γερουλάνος, μιλώντας στο TheCaller, ανέφερε ότι το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ «είναι ένα Συνέδριο – παρωδία, ένα συνέδριο “ψεκάστε –σκουπίστε – τελειώσατε”» και ο σκοπός του – όπως είπε – «είναι ένας: Να παρατείνει τη θητεία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς προσυνεδριακό διάλογο, χωρίς καν διάλογο μέσα στο Συνέδριο. Αυτό στέλνει όλα τα λάθος μηνύματα, ότι δεν είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα, ότι είμαστε ένα κόμμα που ακολουθεί αυταρχικές διαδικασίες, που οδηγούν σε προδιαγεγραμμένα αποτελέσματα.

Αυτό δεν αξίζει ούτε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ούτε στο κόμμα προφανώς, αλλά ούτε στην ελληνική κοινωνία». Δύσκολο να πεις ότι έχει άδικο ο Γερουλάνος. Απλά, αυτό που φοβούνται αρκετοί είναι μήπως ο «διεμβολισμός» της Φώφης κρύβει από πίσω την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ που αρκετοί επιθυμούν.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Πηγή