Άγριο επεισόδιο Τζήμερου – Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

688

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη, με τον πρώτο να ζητά την παρέμβαση της Αστυνομίας και τους συμβούλους να αντιδρούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω.

Ο Θάνος Τζήμερος κατά τη διάρκεια του καυγά χαρακτήρισε τον κ. Πρωτούλη «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο». Με τη σειρά του κ. Πρωτούλης τον χαρακτήρισε «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζί με κοστούμι».

Παρά τις προσπάθειες, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν και σύμφωνα με πληροφορίες να ο κ. Πρωτούλης κινούμενος κατά του Θάνου Τζήμερου έχυσε ένα φλιτζάνι με καφέ πάνω του.

Ο κ. Τζήμερος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι ακριβώς έχει γίνει και παράλληλα να προσπαθούν να πείσουν τον Θάνο Τζήμερο να μην κάνει μήνυση κατά Πρωτούλη, καθώς αυτό συνεπάγεται τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, αλλά στο τέλος πήραν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.

Πηγή